Bureau Jeugd en Media

In 2004 begonnen Remco Pijpers en ik met de activiteiten die later ondergebracht werden in de stichting Mijn Kind Online. Nadat Mijn Kind Online begin 2014 een plek kreeg bij Kennisnet, waar Remco nu werkt, ben ik gestart met Bureau Jeugd & Media, dat ik leid samen met Solange Jacobsen.

Mijn Kind Online [update juni 2018: Kennisnet heeft de website Mijn Kind Online opgeheven.]

Na de start in 2014 heeft Bureau Jeugd & Media een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We zijn een netwerk van bevlogen mensen met een grote diversiteit, die elkaar inspireren om elke dag weer opnieuw, vanuit onze gezamenlijke visie, maatwerk te leveren in dienst van ouders, scholen en jeugdprofessionals. Altijd bovenop de actualiteit, met gedegen deskundigheid, zowel van nieuwe media-ontwikkelingen als van pedagogiek.

Bureau Jeugd & Media

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Mediaopvoeding.nl, dé vraagbaak voor ouders en professionals over alles wat met media te maken heeft. Gratis antwoorden, door een deskundig team met brede expertise. Weten we toch iets niet? Dan zoeken we een nieuwe expert erbij. De vragen en antwoorden worden verwerkt als nieuwe inhoud in de database van stichting Opvoeden (sinds 2020 voort als Opvoeden Nederland onder het NJi), waar ik in de adviesraad zit.

Mediaopvoeding.nl
Opvoeden Nederland

Facebookpagina van Bureau Jeugd en Media
Facebookpagina Mediaopvoeding
Twitter Bureau Jeugd en Media
Twitter Mediaopvoeding